zondag 1 maart 2015

Nederlander in amerikaanse cel wegens stalking

hendrikus descendre-balk De Nederlander Hendrikus Cornelis Descendre (24) (foto) is  gearresteerd in Fond du Lac, Wisconsin, USA, wegens stalking van een middelbare school studente (18) Hendrik had een 'on line relatie' met het meisje maar zij brak dit 5 maanden geleden af. Sindsdien bleef hij het meisje echter lastig vallen.

Op 30 januari stuurde hij het meisje een bericht vanaf een acount met de gebruikersnaam 'masterkiller' dat luidde: "school is a fun time even when you're being a naughty girl. Only so many days left until it is time!"

Descendre vloog vervolgens op 10 februari naar de verenigde staten en plaatste op 11 februari foto's van het huis, de school en woonomgeving van het meisje op facebook en dook op 12 februari op bij het werk van de moeder, die vervolgens de politie belde. Descendre kreeg vervolgens 3 contact verboden opgelegd, maar stuurde de vogende dag bloemen, chocola, ballonnen en een teddybeer met de boodschap:  "... the time of love is almost here and I cannot hold back my feelings for you anymore. ... I'll be waiting for you inside of ShopKo on Saturday. Love your secret admirer," waarna hij werd gearresteerd.

Descendre kan 3,5 jaar gevangenisstraf krijgen

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook