woensdag 10 februari 2016

Eigenaar animeerbar in Rotterdam vermoord

De man (65) die eergisteren vermoord werd gevonden in animeerbar Mon Cheri in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier is de eigenaar. Een medewerker sloeg maandagavond rond tien uur alarm. Nadat de deur van de zaak aan de Westzeedijk was ingeramd, werd het slachtoffer gevonden. Hij was overleden en zou in een plas bloed hebben gelegen. De animeerbar, die al vele jaren op het hoekje zit, zou zondag dicht zijn geweest. Maandagavond rond tien uur zou de deur weer opengaan. Buren hebben niets bijzonders gemerkt en kunnen niet geloven dat de man door geweld om het leven is gekomen.  


Er zouden nooit problemen zijn. ,,Maar er hangen wel camera's, dus de politie kan zo zien wat er is gebeurd.'' Op de eigen website beschrijft de zaak zich als 'een sfeervolle en leuke bar gevestigd in het bruisende centrum van Rotterdam.' ,,Dames en heren kunnen hier een drankje komen drinken en gezellige contacten opdoen.''

"Iedereen die houd van gezelschap tot in de late uurtjes is bij Mon Cheri aan het juiste adres. Twijfel niet en kom langs voor een lekker drankje met goed gezelschap,'' aldus de website.


In het verleden pleitte met name het CDA voor het sluiten van de animeerbars in het Scheepvaartkwartier. Volgens toenmalig fractievoorzitter Wubbo Tempel waren het 'verkapte seksclubs met een trieste uitstraling waar prostituees hun klanten ontmoeten'.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook