vrijdag 16 januari 2009

Het sexfeest dat geen sexfeest was

Het geven van een feestje heeft een Nuenens echtpaar behoorlijk opgebroken. Een van de feestgangers, een meisje, kwam enigszins beneveld thuis na een feestje in Nuenen en haar vermoedde drugs.

Feest en drugs staan natuurlijk gelijk aan verkrachting dus hij liet haar zusje het slipje van het meisje onderzoeken en deze kwam met de mededeling dat zuslief sex had gehad.

Ondanks ontkenning door het meisje ging vader naar de politie om aangifte te doen. De voortvarende Oost Brabantse koddebeiers vermoeden een nieuwe affaire Johan Stellingwerf en doen grootscheeps onderzoek. Alle feestgangers worden afgeluisterd. Als dat  na 2 weken niks oplevert behalve smeuige sexverhalen over de incrowd van Nuenen, gaat de politie tot actie over. Het echtpaar dat het natuurlijk wel gedaan 'moet' hebben wordt van bed gelicht. Bij de gratie Gods mogen zij Oma nog bellen om het kind van het echtpaar op te vangen.

Het echtpaar wordt zwaar aan de tand gevoeld. 3 dagen is niet voldoende dus verlengt justitie het voorarrest tot 2 weken. Ook na twee weken is er geen enkel bewijs of ook maar een aanwijzing dat het echtpaar iets strafbaars heeft gedaan en zij worden vrijgelaten. Een excuusje kan er niet af.

De man is inmiddels zijn baan kwijt en de eettent waar de vrouw werkt wordt gemeden door de goegemeente.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: