maandag 13 juli 2009

Eis 3,5 jaar cel voor ontvoering en verkrachting

Justitie heeft vandaag 3,5 jaar celstraf geëist tegen Sanjaikoemar A.(37) uit het Groningse Ter Apel. De man zou vorig jaar in Lieshout een meisje van 17 uit Boekel hebben ontvoerd en verkracht en een ander meisje hebben bedreigd.

Het meisje stond op 20 juli vorig jaar op de bus te wachten onder bedreiging van een mes in hij zette haar een afgeplakte zonnebril op, trok haar een ’monnikskap’ over het hoofd, troonde haar gearmd mee naar zijn auto waarin ze op haar knieën op de grond moest zitten, liet zich oraal bevredigen en zei dat ze haar ouders niet levend terug zou zien. "Ik heb haar nergens toe gedwongen," zei A., ook niet later in de caravan waar ze zich moest uitkleden en waar ze verder alles maar over zich heen liet komen: "Ik wilde zo graag blijven leven. Ik was vreselijk bang dat hij me zou vermoorden."

Van het incident van de volgende dag werd in de rechtszaal een geluidsopname van de mp3-speler van het meisje afgespeeld, "die haar gierende angst van het moment bijna voelbaar maakte, inclusief het moment dat ze haar horroravontuur thuis hyperventilerend aan haar moeder probeerde te vertellen.

Valgens Sanjaikoemar A. had hij alleen maar de weg willen vragen.

Een dag later trok hij in Aarle-Rixtel een meisje van haar fiets en bedreigde haar met een mes. Daar kwam het niettot een verkrachting.

Al met al dus een zeer lage eis voor bedreiging, ontvoering en verkrachting

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: