zondag 14 februari 2010

Dode jongen gevonden in Goirle

Vanmiddag is het stoffelijk overschot van een jonge man gevonden door buurtbewoners van de Eduard Douwes Dekkerdreef in Goirle.Hij lag in een brandgang achter een woning aan de Eduard Douwes Dekkerdreef

Volgens geruchten in de buurt is de jongen in elkaar geslagen en later dood gevroren.

Op straat werden een aantal jongens door de politie ondervraagd en later naar het politiebureau vervoerd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw gewond bij schietpartij in Eindhoven | Zelf toegebracht letsel

In Eindhoven (Lampegat) is vandaag tijdens carnaval een vrouw (36) neergeschoten. Zij is gevonden bij een woning op het Zuiderkruispad. Of ze daar ook woonde, is de politie nog niet bekend. Zij is afgevoerd naar het Catharina ziekenhuis.

Update 16 februari 2010: Het politieonderzoek naar het schietincident in het Zuiderkruispad in Eindhoven is stopgezet. De Eindhovense vrouw heeft tegenover de politie verklaard dat ze zichzelf bewust in de buik heeft geschoten.

Daarmee is er voor de recherche geen aanleiding tot verder onderzoek. Waarom ze het heeft gedaan, laat een zegsman in het midden.

De 37-jarige vriend van het slachtoffer, uit Valkenswaard, zit nog wel vast omdat het wapen van hem is. Hij was in de woning in de wijk Eckart in Woensel-Noord toen zijn vriendin daar gewond aanbelde. Ze zakte vervolgens in elkaar.

De Eindhovense heeft zichzelf in een nabij geparkeerde auto in de buik geschoten. Ze is in het ziekenhuis geopereerd en buiten levensgevaar.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode man en gewond kind in Amsterdam

In een woning aan de Diemerparklaan op IJburg in Amsterdam is vanmorgen een dode man (33) gevonden. Zijn dochtertje Alyssa (2) is zwaargewond en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht

Omstreeks 07.45 uur werd de politie gealarmeerd. Romy van Dam, de moeder van het meisje had een sms-je van de vader gehad dat hij en zijn dochtertje 'naar een betere plek' zouden gaan. Agenten forceerden een raam van de woning en troffen daar de man en het kind aan.  De man heeft eerst zijn kind ernstig verwond en pleegde daarna zelfmoord.  De woordvoerder wilde niet zeggen of er ook een vrouw in het spel is.

Er wordt onderzoek gedaan in haar- en nagelstudio Romy's Hair and Nails op nr 82. De website van deze studio is sinds enkele dagen offline.

Update 15 februari 2010: De toestand van het meisje is ernstig maar stabiel, zij is in het hoofd geschoten. De moeder -Romy van Dam- was niet in de woning aanwezig.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook