donderdag 8 juli 2010

Twee doden bij familiedrama in Purmerend;

In een woning aan de Johanna Naberstraat 188 in Purmerend heeft zich donderdagmiddag vermoedelijk een familiedrama voorgedaan. Een man (38) en een vrouw (37) uit Purmerend werden dood in de woning aangetroffen.

Buren belden de politie toen zij donderdagmiddag zagen dat een man zich had verhangen op het balkon. Binnen trof de politie het stoffelijk overschot van de vrouw aan. Inzet van een traumahelikopter mocht niet meer baten.

De politie heeft de zaak in onderzoek en kan nog geen verdere uitspraken doen over de doodsoorzaak van de vrouw. Ook is de relatie tussen de man en vrouw nog onbekend.

Op 14 juni 2006 was er ook een familiedrama in Purmerend. Kim Visser bracht toen haar kinderen Daniel (6 mnd) en Romy (2 jr) om het leven.
14 juli 2010: De politie heeft bevestigd dat de vrouw is omgebracht.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Agent verdacht van ontucht

De politie Twente heeft een brigadier van politie (40) op non-actief gezet. Hij wordt verdacht van het plegen van ontucht met een minderjarige in zijn vrije tijd. De politie heeft de affaire in onderzoek.

De politieman wordt vooralsnog niet strafrechtelijk vervolgd, meldde de politie vandaag. Dit natuurlijk in contrast met elke gewone burger die direct al 3 dagen op het politiebureau zou doorbrengen voor verhoor. Maar ja, collega's hè?!

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode man gevonden op boomkwekerij in Oirschot

In Oirschot (NB) is vanmiddag rond 1 uur een dode Pool (32) gevonden op het land van een boomkweker aan De Braken.

Ambulancepersoneel kwam nog ter plaatse maar kon alleen de politie nog inschakelen. De politie houdt rekening met een misdrijf en heeft een onderzoek ingesteld.

Update 9 juli 2010: Een 15 jarige Pool is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn landgenoot.

Update 6 augustus 2010: De politie twijfelt of de dood van de Pool aan een ongeval, zelfmoord of toch moord te wijten is. Nou, dat zal dan een sterke zaak worden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook