vrijdag 30 september 2011

Dode man in flat in Roermond

Vanavond is in een flat aan de Schepen van de Poortenstraat in Roermond het lijk van een man gevonden dat daar hoogstwaarschijnlijk al twee dagen lag. Volgens buurtbewoners gaat het om een Marokkaan, die na een conflict in het drugscircuit om het leven zou zijn gebracht.

In de flat op de tweede verdieping woonden drie Marokkaanse mannen. Woensdagavond zou er een hoop lawaai in het appartement zijn geweest. Volgens een buurtbewoner was er eerst een hoop geschreeuw en daarna knalde er een deur. Daarna bleef het stil totdat vanavond de politie met groot materieel arriveerde.

De omwonenden zeggen dat de wijk Tichelarijveld grote problemen heeft met drugsoverlast.  In de hele wijk zijn er dealeradressen, waar je ook voor gestolen spullen terecht kunt. Drugshandel en heling is er aan de orde van de dag. Ook de drie mannen die in de flat van de moord woonden, leidden een schimmig leven. Regelmatig kwamen van allerlei mensen over de vloer. Dat dit een keer zou gaan gebeuren, stond voor de buurt wel vast

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook