zondag 12 juni 2011

Dode man in sloot in Rotterdam

In een sloot bij een volkstuincomplex aan de Roel Langerakweg in Rotterdam-West is vanavond Ahmet Isik (36) dood gevonden.

Ahmet Isik was verdwenen in de nacht van 8 op 9 juni en is waarschijnlijk die nacht al om het leven gebracht.

Een vrouw (29) en een man (31) zijn opgepakt in verband met de gewelddadige dood van een Ahmet Isik.

De twee worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van de man.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in Purmerend

Een vrouw (49) uit Purmerend is zondagochtend dood aangetroffen in een woning in Purmerend. Zij is door een misdrijf om het leven gebracht. Drie personen die in de woning aanwezig waren, zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Update 14-6-2011: De zus van het slachtoffer heeft bekend de vrouw omgebracht te hebben. Zij was één van de de drie personen die in de woning aanwezig waren en waren meegenomen voor verhoor naar het politiebureau. De twee anderen zijn vandaag vrijgelaten. Dat waren de andere zus en de moeder van het slachtoffer.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in Nijmegen | 2 verdachten gearesteerd

In een woning aan de Cronjéstraat in de Nijmeegse wijk Heseveld is in de afgelopen nacht, kort na middernacht, het dode lichaam van de bewoonster, Yvonne Heisen (68), aangetroffen.

Een man (41) en  zijn vrouw (32) aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood en betrokkenheid bij een schietincident elders in de stad.

De omstandigheden waarin dit slachtoffer is aangetroffen, was voor de politie reden om direct een groot rechercheteam samen te stellen.

Tijdens het onderzoek hoorden agenten elders schoten. Kort daarop werd er ook geschoten in de wijk Tolhuis. Eén persoon liep daarbij verwondingen op en is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is buiten levensgevaar en wordt ondervraagd, zodra de omstandigheden dat toelaten.

Het onderzoek leidde naar beide verdachten, aldus een politiewoordvoerster. Het rechercheteam bekijkt wat het verband is tussen de verschillende schietincidenten. Ook wordt de relatie tussen beide slachtoffers en de verdachten verder uitgezocht.

Update 28-11-2011: De vrouwelijke verdachte is vrijgelaten

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook