maandag 27 februari 2012

Rapper MF juice verdacht van kinderontvoering.

Gregory dos Santos alias MFjuiceDe twee ontvoerde meisjes Jaimy van I. (15) en Lisa B. (14) uit De Meern en Vleuten blijken te zijn ontvoerd en opgesloten door Gregory Dos Santos (alias “rapper MFjuice”) (29) (foto) die de meisjes waarschijnlijk met de belofte van een fotoshoot had gelokt.

De beide meisjes verdwenen op 14 februari en zijn gisteren teruggevonden onder ‘verdachte omstandigheden’ in een huis in Rotterdam. Zij zijn niet uit vrije wil weggebleven en waren blij met de komst van de politie.
MFjuice is een bekende van de politie en is al eens veroordeeld geweest wegens beroving van prostituee’s.

Update 1maart 2012:
Inmiddels is duidelijk geworden dat Gregory Dos Santos de meisjes als prostituee aan het werk heeft gezet. Ook heeft hij ontuchtige handelingen gepleegd met één van de meisjes.

Terwijl hij Jaimy en Lisa ondergebracht had in de woning in Rotterdam en zorgde voor de werving van klanten. Ook nam hij het geld in ontvangst, bleef hij in de buurt als de twee aan het werk waren en beperkte de meisjes in hun contacten.

S. blijft nog zestig dagen langer vastzitten. De tweede verdachte, die maandag werd aangehouden, is een vrouw (29) uit Den Helder. Ook zij zou zich schuldig hebben gemaakt aan het onttrokken houden van de meisjes aan het wettelijk gezag en aan mensenhandel. De vrouw moet in ieder geval nog twee weken achter tralies blijven.

Update 12 oktober 2012
Er is tegen Gregory dos Santos 4 jaar geëist. Tegen medeverdache Rafaëlla T. is 2 jaar cel waarvan 6 mnd voorwaardelijk geëist.

Update 26 oktober 2012
Gregory dos Santos heeft 2,5 jaar gekregen. Toch wel een significant verschil met de 9 jaar die een Arnhemse ondernemer kreeg voor het gijzelen van een wethouder gedurende een half uur.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook