zondag 3 februari 2013

Twee doden in Haagse woning

In een woning aan de Herman Costerstraat in Den Haag zijn vanvond Ramesh B. (62) en diens partner Usha (45) dood gevonden.

De politie kreeg een melding van een persoon die zich niet identificeerde dat er iets aan de hand zou zijn in de woning. Dat was aanleiding om te gaan kijken. In de woning werden twee lichamen gevonden.

De man is door ophanging om het levenm gekomen, de vrouw door ‘geweld’
Inmiddels zijn de 2 zoons -Yesse B. (18)  en diens broer (16)-  aangehouden.

Update 8 februari 2013: de zoon van 18 is vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. In de woning zijn ook ‘afscheidsbrieven’ gevonden. Die worden door het NFI op echtheid onderzocht.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in Muiden

In Muiden is vanochtend rond 8 uur door een voorbijganger op een fietspad langs de Zuidpolderweg in Muiden het lichaam van een vrouw gevonden. Ze bleek doodgeschoten.

Of ze nog in leven was toen ze werd gevonden is onduidelijk.

Update 4 februari:
Het blijkt te gaan om een Rowena van de Walle (24) uit Amsterdam.  Moeder van twee kinderen. Er is nog niets bekend over het motief. Rowena kwam eerder in het nieuws getuige een oproep uit 2004, toen ze uit een inrichting voor opvang van mensen met psychische en/of sociale problemen in Ermelo was weggelopen. Zij was toen 15.

Update 8 februari 2013:
Een man (23) uit Amsterdam is gearresteerd als verdachte.
Uiteindelijk worden er 3 man gearresteerd, allen uit Amsterdam:  Bilal B. (25), Pouya M.S. (21) en Jordy W. (24). De drie zou met de vrouw in een auto hebben gezeten waar de vrouw hun 10.000 euro zou hebben getoond. Dit zou het motief zijn geweest haar dood te schieten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook