vrijdag 1 maart 2013

Twee doden in Haaksbergen

De politie heeft vanavond twee doden gevonden in Bed & Broodje Buurse aan de Ammeloeweg 7 in het buitengebied van Haaksbergen, tegen de Duitse grens aan bij Enschede.

Het gaat om Herma Boom (46) -de eigenaresse van Bed & Broodje Buurse-  en haar partner Gerard van Emous (51). Uit onderzoek is gebleken dat Gerard eerst herma heeft omgebracht en daarna zichzelf.

Herma Boom stond bij de Tweede Kamerverkiezingen vorig jaar 15e op de kandidatenlijst voor het CDA. De partij kreeg uiteindelijk 13 zetels. In het verleden was ze fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Amersfoort.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode bij schietpartij woonwagenkamp Eindhoven

Bij een schietpartij rond 13.00 uur op een woonwagenkamp aan de Brestlaan in Eindhoven is Jan van Wanrooij (29) in zijn auto doodgeschoten. 

De dader zou  lopend zijn vertrokken. Een helikopter is ingezet bij de zoektocht naar de dader maar hij is nog niet aangehouden. 

Onlangs is op ditzelfde woonwagenkamp een hennepknipperij opgerold. Toen werd er onder andere 156 kilo hennep, enkele honderdduizenden euro's contant geld en een vuurwapen gevonden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook