donderdag 3 april 2014

Bekentenis kofferbakmoord Waalre

Michel van A. (31) uit Valkenswaard heeft bekend dat hij vorig jaar 2 mei Mohamed Azzouzi (29) uit Eindhoven heeft doodgeslagen met een statief. Azzouzi werd in de kofferbak van een auto gevonden in een bos bij Waalre.

A. stond vandaag samen met Pascal K. (31) terecht voor de moord. K. zei dat hij werd overrompeld en onder druk werd gezet door A. Het Openbaar Ministerie eiste vandaag achttien jaar tegen K. en tien jaar en tbs tegen Van A. Van A. lijdt aan een onvoorspelbare vorm van psychotisch gedrag, stelden deskundigen van het Pieter Baan Centrum vast.

Azzouzi zou drugs komen afleveren bij het tweetal en was samen met K. naar het huis van Van A. gereden. Daar zou K. hem hebben vastgepakt, waarna Van A. meerdere keren op zijn hoofd insloeg. Ook zou hij in zijn borst zijn gestoken. Het motief voor de moord is onduidelijk.

Na de moord werd Azzouzi in vuilniszakken en een slaapzak gewikkeld en in de kofferbak gelegd. Twee dagen later reden de verdachten ermee naar het bos en probeerden aldaar de wagen in brand te steken.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook