zondag 26 oktober 2014

Scholiere dood in Eindhoven

Juliette Bouhof
Vanavond is op de parkeerplaats van de Lage Landen aan de Vestdijk in Eindhoven rond 18.50 uur het dode lichaam van Juliette Bouhof (17) uit Geldrop gevonden. (foto rechts)

In de nacht van zaterdag op zondag kwam bij de politie de melding binnen dat het meisje niet thuis was gekomen na een avond stappen. Door de politie werd een zoektocht opgestart. 
De politie kreeg uiteindelijk zondagavond 26 okt. om tien voor zeven de tip dat er een lichaam zou liggen op de parkeerplaats. Juliette Bouhof werd gevonden, tussen de gevel van het kantoor en plantenbakken op circa dertig meter van de weg. De politie gaat uit van een misdrijf.  Agenten hielden om 22.20 op het bureau aan de Mathildelaan Koen B. (22) (foto onder) de ex-vriend  van Juliette aan als verdachte. De man is inwoner van Heeze en had zich op het bureau gemeld.

Update 27 Okt 2014
Het meisje zat in het vijfde jaar van haar vwo aan het Sint Joriscollege. De vlag op de school hangt halfstok.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in Arnhem

Vanavond vonden agenten na een melding het lichaam van een dode vrouw in een flatwoning aan de Kortlandstraat in Arnhem. Zij is door een misdrijf om het leven gekomen.
Een man (61) uit Arnhem werd gearresteerd omdat hij betrokken zou zijn bij de dood van de vrouw.  De politie kon vandaag nog niet zeggen of er een relatie tussen verdachte en de vrouw bestond.

De vrouw kon nog niet worden geidentificeerd

Update 27 Okt 2014
De Technische recherche doorzoekt vandaag twee woningen in het flatgebouw. Er is ook een buurtonderzoek.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook