maandag 13 april 2015

Man dood bij explosie op woonboot in Wormer

Bij een explosie en brand op een woonboot aan de Veerdijk in Wormer is afgelopen nacht Frenk Roemahroeson (53) om het leven gekomen. Zijn vriendin Monique van den Burg (51) liep zware verwondingen

Een vrouw raakte zwaargewond, zo meldt een woordvoerster van de politie. De identiteit van de slachtoffers is niet bekend.

Hulpdiensten kregen rond 04.00 uur een melding over een brand aan boord van de boot. Er was ook een explosie te horen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) vondt sporen van een bom.

Update Mei 2015.
De getuigenis van de vriendin, die verschillende keren een wat verwarde man in de buurt van de boot had gezien  bracht de politie op het spoor van Milo G.(26).

Milo G., had het eigenlijk voorzien op een man die zijn jongere zusje zou hebben misbruikt. Dat gebeurde toen de vrouw nog minderjarig was. Het beoogde slachtoffer woont op een boot in de buurt van het vaartuig dat getroffen werd.

Het OM laat weten dat er nooit bewijs is gevonden voor het misbruik waar G. over spreekt. De officier van justitie zei dat de zaak indertijd “al op het politiebureau geseponeerd” werd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook