zondag 16 augustus 2015

Lichaam gevonden in Utrecht, mogelijk van verdwenen vrouw

In Utrecht is vanavond een stoffelijk overschot gevonden, in de bosjes nabij J.M. de Muinck Keizerbrug. Dat is vlakbij de woning van Silvester L. (42), de ex man van de vermiste Sandra Garcia Geraldino (45), waar zij voor het laatst is gezien.

Silverster L. is hoofdverdachte in de vermissingszaak. De politie zocht op deze plek eerder al met een speurhond naar sporen van Geraldino, maar zonder resultaat.

Vandaag werd de omgeving opnieuw uitgekamd, ditmaal door Signi zoekhonden, een stichting die zich inzet voor de opsporing van vermiste mensen. Zij vonden een nieuw spoor, waarna de gewaarschuwde politie het stoffelijk overschot aantrof.

De geboren Dominicaanse die in Spanje woont, verdween op vrijdag 31 juli. De vrouw was in Nederland om haar twee dochtertjes te bezoeken. Zij en L. vochten over de voogdij van de tweeling.

De familie van Geraldino is ervan overtuigd dat L. iets met de mysterieuze verdwijning te maken heeft. Eerder lieten zij al weten te vrezen voor het ergste. Volgens haar dochter werd haar moeder toen ze nog samen was met L. mishandeld. Ook zou ze zelfs doodsbedreigingen hebben ontvangen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook