donderdag 5 februari 2015

Doodrijder blijkt hardnekkige doorrijder

Klein berichtje in de krant: man voor de 9e keer opgepakt voor rijden zonder rijbewijs. Hij was nog in zijn proeftijd van de 8ste keer. Weinig mensen zullen er aandacht aan hebben besteed. Maar wie is deze hardnekkige  chauffeur?
Het gaat dan om niemand minder dan  A.E. (25), die op 24 april 2011 scholiere Ellen Askamp (17) in een dronken staat dood reed en er vervolgens van door gaat. Hij reed 110 op een plek waar maar 70 gereden mocht worden.
Er wordt 6 jaar tegen hem geëist. Hij krijgt uiteindelijk 4 jaar en 6 jaar ontzegging. In 2013 komt hij vrij.
De zaak tegen E. is op 29 april om 9.25 uur bij de politierechter in Breda


Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Twee nederlanders neergeschoten in België

Twee Nederlandse mannen zijn gisteren neergeschoten toen ze werden opgewacht bij hun woning in de gemeente Hechtel-Eksel in België.

De schietpartijen vonden op enkele honderden meters van elkaar plaats. De politie kan echter nog niet met zekerheid zeggen of er een verband is tussen beide incidenten.

Om half vier 's nachts werd het eerste slachtoffer (41) neergeschoten achter zijn huis. Het slot van de voordeur was geblokkeerd, waardoor de Nederlander om moest lopen. Bij zijn achterdeur werd hij opgewacht en met drie kogels neergeschoten. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Toen de rust in de gemeente juist enigszins was weergekeerd werd het dorp om acht uur 's avonds opgeschrikt door een tweede schietpartij. Daarbij was een 50-jarige Nederlander het slachtoffer. Ook hij ligt in het ziekenhuis maar verkeert niet in levensgevaar.

Over de toedracht van de schietpartijen is nog niets bekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook