maandag 4 januari 2016

Zwangere Rotterdamse doodgeschoten op Curacao

​Janisairah Jano (26) uit Rotterdam is gisteren overleden na een schietpartij op Curaçao.
Janisairah was zes maanden zwanger.
Hoewel de baby in eerste instantie gered leek te kunnen worden is het uiteindelijk toch overleden.
De vrouw die een opleiding volgede op het Zadkine college in Rotterdam was met vakantie op het eiland. Ze zat in een auto met haar partner en vier kleine kinderen, van wie zeker twee van het stel. Het kwam tot een korte, wilde achtervolging met een andere auto waarbij ook schoten werden gelost.
De man (Edgardo 'Gado' Basilia) en twee kinderen van 4 en 5 liggen gewond in het ziekenhuis en zijn niet aanspreekbaar. Het kind van 5 zou inmidels overleden zijn. Met de twee andere kleine kinderen wordt gesproken.
Er zijn nog geen verdachten aangehouden en de aanleiding voor de schietpartij is nog onduidelijk. Er wordt evenwel vermoedt dat de aanslag bedoelt was voor de broer van de nu gewonde man de schutter zou zijn die op oudejaarsnacht de rapper 'Small V.' zou hebben doodgeschoten.
De politie heeft een pistool gevonden in de wagen waarin het gezin zat.

Update 32 maart 2016
Inmiddels is ook Edgardo 'Gado' Basilia (26) overleden

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Wegpiraat verdacht van doodslag

De man (46) die op 30 december  een dodelijk ongeluk op de A2 veroorzaakte, wordt verdacht van doodslag en poging tot doodslag. Bij de crash kwam een man om het leven en raakten zes anderen, waaronder drie kinderen gewond.

De verdachte reed in op een andere auto met zeven inzittenden, die vervolgens door de lucht vloog en op het dak belandde. Volgens getuigen van het ongeluk gebeurde dat met een veel te hoge snelheid en reed de hardrijder over de vluchtstrook. De man raakte zelf ook gewond bij de crash en de A2 was lange tijd volledig afgesloten na het ongeluk.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook