maandag 14 augustus 2017

Dode man in Parkeergarage in Den Haag

In in een ondergrondse privé-parkeergarage aan de Rubensstraat in de  Schilderswijk in Den Haag is gistermiddag Alwin Sewnundun (57)  dood gevonden. Volgens buurtbewoners zou de man, vader van vier kinderen, zijn toegetakeld met gereedschap.

Het drama vond plaats rond half drie 's middags. Alwin en zijn vrouw kwamen terug van het boodschappen doen. Nadat alle tassen naar binnen waren gebracht, parkeerde de Alwin zijn auto in de met rolluiken afgesloten garage.

Terwijl zijn vrouw en de nog thuis wonende zoon zich afvroegen waar hij bleef, sloeg een buurjongen alarm. Hij had het lichaam van Alwin onder aan de trap gevonden. Zijn hoofd  lag volgens buurtbewoners in een plas bloed en er zouden ook spijkers hebben gelegen.

Op de grond van de parkeergarage lag bovendien gereedschap, waarop eveneens bloedspetters te zien zouden zijn. Eerst werd nog gedacht aan een tragisch ongeluk, maar omstreeks vijf uur liet de politie weten rekening te houden met een misdrijf.

Andere omwonenden vragen zich intussen hardop af hoe dit kon gebeuren in een parkeergarage die alleen toegankelijk is voor bewoners van de boven- en naastgelegen koopwoningen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook