dinsdag 10 oktober 2017

Twee arrestaties voor moord in Krommenie

De politie heeft vanmorgen ex-kickbokser Hicham M. 23 en Mohamed H. 27 uit Amsterdam gearresteerd in het onderzoek naar de moord op Eaneas Lomp, in november 2015 in Krommenie.  Beide mannen zaten al vast voor de moord op  Chahid Yakhlaf op Oudejaarsnacht 2015 in Kerkdriel.
In het onderzoek naar de moord op is eerder een man (39) uit Zaandam aangehouden. Hij is inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en zit nog vast. De twee nieuwe verdachten worden aanstaande vrijdag voorgeleid.

Lomp, die zou hebben behoord tot de groep van de geliquideerde crimineel Gwenette Martha, werd in november 2015 in Krommenie door vermoedelijk twee schutters onder vuur genomen met een automatisch wapen.

Voor Mohammed H., is het de 2e keer dat hij in zijn cel gearresteerd word. Hij werd 3 november 2016 ook al in zijn cel gearresteerd voor de moord op Chahid Yakhlaf. Hij zat toen vast voor een ander misdrijf.

Hicham M, ooit een groot kickbokstalent omringde zich al vroeg met criminelen: Jeugdvriend Youssef O kreeg eerder 12 jaar celstraf voor diverse liquidatiepogingen, o.a. een mislukte poging op bovengenoemde Chahid Yahlaf

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook