donderdag 18 december 2008

Patrick van der Eem gearresteerd wegens verdenking mishandeling

Heidi Geerlings
heidi-geerlings(vd-eem)
Patrick van der Eem (35) is gearresteerd op verdenking van mishandeling van zijn vriendin Heidi Geerlings(30). Van der Eem zou haar zaterdag met een koevoet op haar been hebben geslagen. Geerlings verklaarde ook gestalkt te worden door haar vriend. Hij zou haar voortdurend telefonisch lastigvallen.

Van der Eem, die bekend werd doordat hij Joran van der Sloot een bekentenis wist te ontfutselen, ging er daarna direct vandoor met de auto. Zijn vriendin belde de politie, die meteen actie ondernam.

Toen Van der Eem ontdekte dat de politie hem op de hielen zat ondernam hij een vluchtpoging.

De politie besloot de achtervolging stop te zetten, omdat Van der Eem te veel risico's nam in het verkeer. Later die dag wist een arrestatieteam hem alsnog te arresteren. Hij bracht het weekend in de cel door.

Van der Eem is inmiddels weer op vrije voeten, maar zijn rijbewijs is wel ingetrokken vanwege zijn risicovolle rijgedrag. Ook zijn twee processen-verbaal tegen hem opgemaakt. Een voor de mishandeling en een voor het roekeloos rijden.

Heidi Geerlings en Patrick van der Eem kennen elkaar ruim 10 jaar. In een interview met Fiona Hering eerder dit jaar, vertelde zij zich hoofdzakelijk aangetrokken te voelen tot 'foute mannen'. Tja, dat heeft ze dan geweten.

Heidi is de zus van de ooit in Arnhem geduchte vechtsporter Wim Geerlings, wellicht kan die eens een gesprek van man tot man met Patrick voeren.


Update 28 April 2009: Van der Eem werd in Arnhem veroordeeld tot 30 uur voorwaardelijke taakstraf.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook