maandag 28 juni 2010

Jongen gestoken bij spoorweg| aardige mensen, hoe gaan we er mee om?

Een jongen (17) uit Bussum is neergestoken toen hij een man wilde waarschuwen bij een spoorwegovergang aan de Stationsweg in Bussum.

De jongen was vandaag met een aantal vrienden op weg naar huis, toen hij een man zag die een dichte spoorboom optilde. Hij riep naar de man dat die voorzichtig moest zijn. De man liep vervolgens op de jongen af, gaf hem een aantal klappen en stak hem met een mes in zijn zij.

De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel.

Update 2 juli 2010:
De Bussumer (27) die ervan verdacht wordt de jongen te hebben neergestoken bij de spoorwegovergang aan de Stationsweg in Bussum wordt ook verdacht van een steekincident van vorig jaar.


Op 11 oktober 2009 werd op de Generaal de la Reijlaan een jongen (18) uit Hilversum gestoken voor een horecagelegenheid. De Hilversummer had de man een duw gegeven omdat hij zag dat hij zijn vriendin wilde slaan.

Door middel van getuigenverklaringen en een huiszoeking kon de man ook in verband worden gebracht met het tweede steekincident. De Bussumer wordt voor beide zaken voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook