maandag 21 november 2011

Aangifte tegen Peter De Vries

De Nuenense arts die is vrijgesproken van doodslag op zijn vrouw Bebe Paña gaat aangifte doen tegen Peter de Vries en oud-rechercheur Nanko Veenbrink wegens smaad en laster wegens de uitzendingen van Peter de Vries op 13 en 20 september. In deze uitzendingen laat Peter de Vries een oud-rechercheur - Nanko Veenbrink-  opdraven met 'nieuwe bewijzen'.
Volgens de arts vertelt Veenbrink niets nieuws en zijn al deze 'bewijzen' reeds de rechtbank gepasseerd. Veenbrink werd dan ook eerder al teruggefloten door zijn chef.

Veenbrink steunt zijn theorie op het feit dat er bij de huiszoeking eind 2004 geen lijkhonden aangeslagen zouden zijn. De arts bestrijdt dit en citeert uit het verslag van de huiszoeking waarin staat dat deze wel aangeslagen zijn.
Ook in de zaak van de overleden huishoudster Divina Urbi stelt de arts dat er niets nieuws onder de zon is. Hij verwijt Veenbrink ontlastend materiaal niet te noemen. Voor Omroep Brabant zei hij een nieuw onderzoek in deze zaak niet te vrezen.
Volgens de arts kunnen zowel de Vries als Veenbrink het niet zetten dat ze er naast zaten wat betreft de dood van zijn vrouw en proberen ze nu met oude feiten nogmaals karaktermoord te plegen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook