zondag 24 juli 2011

Baby overleden in Sittard | ouders gearresteerd

In een ziekenhuis in Sittard is baby Dayton (3 mnd) onder verdachte omstandigheden overleden.
 
Update 26 -7-2011: De moeder Agnes B. (31) en de vader Gerben K. (44) worden verdacht het kind zo zwaar mishandeld te hebben dat  het jongetje is overleden.  De vader en moeder zijn aangehouden op verdenking van doodslag dan wel 'zware mishandeling met de dood tot gevolg'., 2 andere kinderen zijn onder toezicht van bureau jeugdzorg geplaatst.
Volgens bronnen is bij het jongetje hoofdletsel geconstateerd. De ouders zouden hebben verklaard dat Dayton al lange tijd ademhalingsproblemen had en dat de baby het letsel moet hebben opgelopen tijdens hun poging om hem te behoeden voor verstikking.


Update 10 augustus 2011: De ouders - die beiden nog vastzitten-  hebben om contra expertise gevraagd om duidelijkheid te krijgen over de doodsoorzaak van Dayton. Het Openbaar Ministerie had het lichaampje van Dayton eigenlijk al vrijgegeven. Het jongetje zou gecremeerd worden, maar dat is vanwege het gevraagde tegenonderzoek uitgesteld


Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode man in het water in Schiedam

Vanmorgen is in het water langs de Polderweg in Schiedam (foto) het lichaam van de pool Marek Leszczynski (35) gevonden. Uit onderzoek blijkt dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.


Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook