woensdag 27 juli 2011

Jongen dood na fuif in Villa

In een huis aan de Juliana de Lannoylaan in Waalre is vanmorgen Luuk Teeven (19) onwel geworden. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag overleed.

De eigenaren zijn op vakantie in India vanwege hun 25-jarig huwelijk, terwijl hun drie studerende kinderen thuis in de villa bleven.Er zouden derhalve de  laatste tijd veel feestjes in de Villa gegeven worden. In het huis werden verdovende middelen gevonden.

Er is een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Luuk.

Update 1 augustus 2011: De verdachte is weer vrijgelaten maar blijft verdachte

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw in brand gestoken in Delft

In Delft is gisteravond kort voor 7 uur een vrouw (25) in brand gestoken in een woning aan de Händellaan. Zij raakte daarbij zwaargewond en ligt met derdegraads brandwonden in het ziekenhuis.

Terwijl ambulancepersoneel zich over de vrouw ontfermde, belemmerde een man (24) de agenten. Hij werd gearresteerd.

In de woning werden voorts twee familieleden van 39 en 44 jaar aangehouden.
Daarbij liepen de emoties hoog op en gebruikten agenten pepperspray.

De vrouw zou in brand gestoken zijn door haar man en zwager. De 3e gearresteerde man is de broer van de vrouw. Bekenden fluisteren dat de voortdurende onvruchtbaarheid van de vrouw de reden zou zijn. Het zou gaan om een Iraakse dan wel Iraanse vrouw.

Foto's

Update 28-7-2011Inmiddels is duidelijk geworden dat de vrouw overgoten is met bijtend zuur. De man van 24 is inmiddels weer vrijgelaten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook