maandag 14 november 2011

Twee nieuwe zaken gelinkt aan dood van Farida Zargar

Bij het onderzoek naar de moord op Farida Zargar (22) worden twee nieuwe zaken betrokken. Het gaat om de dood van Nanda Kerklaan (43) uit Spijkenisse, 2 jaar geleden, en een straatroof op een Poolse man (40) in het Sterrekwartier in Spijkenisse in maart 2011.  Ook de verdachte verdwijning van Spijkenisser Adrie Knops (63), in juli 2001, bleef onopgelost.

De fiets van Nanda Kerklaan werd op donderdag 28 januari 2010 op de Malledijk aangetroffen. Een politiehond vond de vrouw in een sloot langs de weg. Met hersenletsel en onderkoelingsverschijnselen werd de vrouw naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een paar dagen later overleed. Destijds was volgens de politie niet vast te stellen of zij met haar fiets was gevallen of was aangereden

Deze gebeurtenissen vonden niet ver plaats van het Mallebos in Spijkenisse waar in november het stoffelijk overschot van Zargar werd gevonden.

Patrick S. (34) uit Spijkenisse wordt verdacht van de moord op Farida. De nieuwe informatie kwam tijdens het lopende onderzoek aan het licht.

Spijkenisse heeft als klein dorp zeker wel het nodige meegemaakt op het gebied van moorden. Behalve de hierboven genoemde zijn er:

Sabrina Pelizzon: 18 augustus 1996 (verdachte: Patrick V.)
Viola Schilte: 10 december 1997  Patrick V veroordeeld
Ronald van Hunnik: 10 december 1997 Patrick V veroordeeld
(Ronald en Viola worden pas in september 1998 gevonden.)

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook