zondag 11 maart 2012

Dode vrouw in Netersel

In een woning aan de Beemke in Netersel (NB) is vanavond het stoffelijk overschot van Marja Hoffman (48) aangetroffen. Hoe de vrouw om het leven is gekomen, kon de politie nog niet zeggen. Ook haar identiteit is nog niet bevestigd.

Update 12-3-2012: De politie heeft vandaag bij de voetbalclub in Casteren Kevin van S. (21), de zoon van Marja van Summeren-Hoffman gearresteerd voor betrokkenheid bij de dood van zijn moeder op gisteravond in Netersel. Het sporenonderzoek in het huis was vandaag nog niet afgerond. De politie werkt met 20 rechercheurs aan de zaak.

Update 14-3-2012: De zoon heeft bekend zijn moeder om het leven te hebben gebracht.

Update 15-6-2012:  De verklaringen van Kevin van S. over zijn vermeende betrokkenheid bij de dood van zijn moeder in maart zijn onder druk afgelegd. “Er zijn dingen niet goed gegaan”, erkende de officier van justitie vandaag tijdens een eerste zitting over de zaak. De rechtbank heeft vandaag een deskundige ingeschakeld, die gaat kijken of de verdachte voor zijn omstreden getuigenis is gestuurd of onder druk is gezet en of de verhoren bruikbaar zijn.

De politie meldde destijds dat de jongeman een bekentenis heeft afgelegd. Advocaat Roel Janssen noemde dat vrijdag voorbarig. Hij zegt dat alle verklaringen in de prullenbak kunnen. “Alles ging faliekant mis”, zei hij vandaag. Volgens hem wilde zijn cliënt niet verklaren maar heeft hij gezegd dat het moest.

De zaak gaat in september verder.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook