woensdag 8 oktober 2014

Thaise politie jaagt op Nederlander (en hebben hem)

Pornpan Kaewkok-klangDe Thaise politie maakt jacht op de Nederlander Matthew Mannen (40)  die zijn Thaise echtgenote Pornpan Kaewkok-klang (35)(foto) om het leven heeft gebracht in hun woning in de zuidelijke provincie Sam Prahn. De man zou zijn vrouw hebben doodgeslagen met een tablet uit woede over haar veelvuldige online chats.
Het lichaam van Pornpan werd gister aangetroffen door haar vader Kamsorn (60). De vader kon zijn dochter dagenlang niet bereiken, waarop hij poolshoogte nam en de politie alarmeerde.
Pornpan en Matthew kenden elkaar 2 jaar maar zij zou 3 maanden geleden bij hem zijn ingetrokken. Buren zeggen dat de twee in de nacht van zaterdag op zondag flinke ruzie hadden.


De politie gaat er van uit dat zij al 3 dagen dood was. Een door Matthew achtergelaten brief maakte de vrouw verwijten over haar  on-line chats.

Update 8 October 2014
Mathew Mannen is gearresteerd in zijn hotelkamer in het Apex Hotel in de provincie Koh Kong in Cambodia. Hij heeft toegegeven Pornpan om het leven te hebben gebracht, maar het zou een ongeluk zijn geweest. Hij zou haar tablet hebben afgepakt omdat ze ondanks zijn verbod toch op facebook was gegaan. in de daarop volgende ruzie zou zij ten val zijn gekomen en haar hoofd hebben gestoten tegen een kast.
De politie  zegt weinig geloof te hechten aan zijn verklaring omdat Pornpan ernstige verwondingen had in haar gezicht en bovenlijf die er op duiden dat er een serieuze aanval op haar is geweest.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook