woensdag 2 juni 2010

Verdachten dood Recep Namli weer vrij

De rechtbank in Den Bosch heeft vandaag twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Recep Namli (49) uit Den Dosch uit voorarrest vrijgelaten.

Recep Namli werd sinds eind januari vermist en ongeveer twee maanden later dood teruggevonden in zijn auto op een parkeerplaats bij een flat aan de Hoge Slagen in Den Bosch. De man is door een misdrijf om het leven gekomen en was vermoedelijk al enkele weken dood toen zijn stoffelijk overschot werd ontdekt.

De man (24) uit Den Bosch en de man (25) uit Cuijk werden eind april gearresteerd. Hoewel ze verdachten blijven heeft de hoofdofficier van justitie donderdag een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die de zaak nog kan oplossen. Verder is er vanaf komende week aandacht in de regionale en landelijke opsporingsprogramma's voor de zaak.

Volgens de aankondiging van het regionale programma Bureau Brabant zijn uit de auto van het slachtoffer zijn sleutelbos en mobiele telefoon verdwenen. De politie is nog op zoek naar die spullen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook