woensdag 27 januari 2010

Echtgenoot verdwenen vrouw Siddeburen gearresteerd

Ilham Benchelh
Kasem M. (61), de tot de islam bekeerde Nederlandse ("Kasper") echtgenoot van de verdwenen Marokkaanse Ilham Benchelh (36) (foto) uit Siddeburen, is woensdagavond aangehouden omdat hij er van wordt verdacht een rol te hebben gespeeld bij de verdwijning van zijn vrouw.

Ilham Benchelh wordt vermist sinds zondag 10 januari, maar de politie werd pas op 18 januari geïnformeerd. Ze had op maandagmorgen 11 januari een afspraak bij haar advocaat omdat ze wilde scheiden van haar echtgenoot. Sinds de dag daarvoor is echter niets meer van haar vernomen. Een woordvoerder van de politie wil niet zeggen of de vrouw al is gevonden en wat de reden is dat haar man is opgepakt.

Update: Op 4 februari werd een grootscheepse zoekactie gehouden in het Afwateringskanaal bij Steendam in Groningen, echter zonder resultaat.
Update: Op 5 februari was Kasem M. te zien in het TROS programma 'vermist' waarin hij ontkende betrokken te zijn bij de verdwijning van zijn vrouw.
Kasem (Kasper) M.
Update: Op 11 mei was er een pro forma zitting waarin Kasem M. (inmiddels 62) aangaf onderzoek in het Piter Baan Centrum niet nodig te vinden.


Kasper M. is vroeger veroordeeld wegens een overval.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook