dinsdag 5 januari 2010

Vierde arrestatie Dordtse fietsmoord

De politie heeft opnieuw een verdachte, de vierde, aangehouden in het onderzoek naar de dood van de Antilliaan 'Rasta' (27) uit Zwijndrecht. Rasta werd op 15 november vorig jaar op de Zuidendijk in Dordrecht van zijn fiets geschoten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie wilde vandaag niets kwijt over de identiteit of de voortgang van het onderzoek.

Gisteren meldde de politie een derde aanhouding in de zaak. Deze verdachte (J.Z.) zat al vast op verdenking van betrokkenheid bij een gewelddadige overval op een 82-jarige man in zijn woning in Zwijndrecht.

In december vorig jaar hield de politie al twee anderen aan op verdenking van betrokkenheid: Sabrina van G. (24) en een man (42) uit Dordrecht. De man is inmiddels weer vrij, maar blijft verdachte. De vrouw zit nog steeds vast. De recent aangehouden verdachte zit ook vast.

Update 20 januari 2011
J.Z. (31) en Sabrina van G. (25) staan voor de rechter. Volgens Sabrina had zij J.Z. gevraagd haar ex, Daal, bang te maken. Het OM eist levenslang tegen J.Z.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook